EXCEPTIONEL KVALITET OG
HOLDBARHED

Høj service på alle kvalitetsgulve

Ege Carpets er ikke kun din favoritleverandør af tæpper. Vi har en lang tradition for at levere kvalitetsgulve af forskellige typer og materialer, og dermed er vi totalleverandør til mange konceptløsninger indenfor store danske virksomheder og kæder. 

Selv om det er vores opgave også at skabe ekstraordinære tæpper, har det altid været vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling. Ved konstant at udfordre produktionskonventionerne kræver vi utålmodigt mere af i dag for at sikre, at vi skaber en bedre fremtid – et projekt ad gangen. 

Kernen i vores DNA er en pionerånd, en menneskelig tilgang og viljen til altid at gøre mere end forventet. Sammen er vi styret af vores tre grundlæggende dyder:

Hos Ege Carpets arbejder vi kun sammen med de allerbedste gulvproducenter, og selvfølgelig yder vi samme høje service på alle vores kvalitetsgulve. Se de mange muligheder her på hjemmesiden og kontakt os gerne for yderligere information.

 


Med en stærk dansk arv og global rækkevidde stiler vi efter at være den trendsættende leverandør til markedets mest krævende sektorer. Ved at tilføre designprocessen frihed og fleksibilitet bliver hvert projekt en mulighed for at øge livskvaliteten og skabe mere, der er smukt at se på.

Indkøbskurv